Expoziție foto dedicată trupei "Goodbye to Gravity"

O expoziție cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity va fi deschisă la Casa Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei, până pe 31 ianuarie, informează Muzeul Municipiului București într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

O expoziție cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity va fi deschisă la Casa Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei, până pe 31 ianuarie, informează Muzeul Municipiului București într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Expoziția, care va fi vernisată marți seara, este o inițiativă a comunității fotografilor de concert #find_us, care cuprinde două astfel de proiecte, dedicate fotografiei de show-uri muzicale și găzduite în două spații din București: la Casa Filipescu-Cesianu din Calea Victoriei 151 și, respectiv, la ArCuB Gabroveni din strada Lipscani 84-90.

Goodbye to Gravity a fost o trupă metalcore din București, înființată în 2011. Din trupă făceau parte: Andrei Găluț (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Țelea și Mihai Alexandru (chitariști). Cei patru instrumentiști aveau o altă trupă înainte, Thunderstorm. Lor li s-a alăturat ca solist arădeanul Andrei Găluț, câștigătorul "Megastar" din 2008. Albumul lor de debut, intitulat "Goodbye to Gravity" și lansat în 2012, a fost numit "cel mai bun album metal al anului 2012". În cei patru ani de carieră, trupa Goodbye to Gravity a lansat două albume de studio și a împărțit scena cu mai multe trupe de calibru mondial, precum Rammstein, Testament, Kreator, Arch Enemy și mulți alții.

Expoziția cu fotografii ale trupei este deschisă în Sala Lapidarium a Casei Filipescu-Cesianu, spațiu oferit de Muzeul Municipiului București, unde urmează să fie prezentate 50 de imagini cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceasta de-a lungul timpului, lucrările aparținând atât fotografilor care au fost în Colectiv în noaptea tragediei, cât și grupului omogen de fotografi din care aceștia făceau parte.

Expoziția "remember Goodbye to Gravity" urmează să fie deschisă pentru vizitatori în perioada 22 decembrie 2015 — 31 ianuarie 2016, de miercuri până duminică, între orele 10,00 și 18,00. În perioada 25 — 27 decembrie 2015 și 1 — 3 ianuarie 2016 expoziția nu poate fi vizitată.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri