Antena Căutare

"Fabrici de copii" la mica publicitate. Anchetatorii sunt pe urmele unei noi retele de traficanti de ovule

Anchetatorii sunt pe urmele unei noi retele de traficanti de ovule care se intinde din Romania pana in Israel. Doi medici au ajuns pana acum dupa gratii, iar oamenii legii au pus sigiliul pe poarta clinicii

Raz Hochman si Sorina Gabriela Serban sunt acuzati ca au coordonat o adevarata retea de trafic cu tesut uman. Transformasera clinica pe care o conduceau, spun anchetatorii, intr-o fabrica de facut copii.

Cumparau materia prima - ovocitele - de la femei tinere si sanatoase, dar sarace. Vindeau apoi ovulele altor femei, care de multe ori nu mai erau atat de tinere si nici cu aparatul reproducator nu stateau prea bine. Aveau insa multi bani si plateau pana la 4.000 de euro pentru a deveni mame cu ovocitele altei femei.

Romancele sunt de ani de zile sursa de materie prima pentru traficantii de embrioni umani.

Acelasi mod de operare a fost depistat, in 2009, la clinica Sabyc. Si atunci, ca si acum, activitatile ilegale se desfasurau pe relatia Romania-Israel.

In 2005, jurnalistii de la BBC News relatau cazul clinicii Global Art din Bucuresti, patronate tot de medici israelieni. La acea vreme, zeci de cupluri britanice care nu mai sperau sa aiba urmasi si-au vazut visul implinit cu ajutorul ovulelor prelevate de la donatoare romance pentru 200 de dolari.

Piata carnii din Romania, zguduita de un scandal de proportii! Cel putin o suta de kilograme de carne de cal au fost eti... Programul RABLA pentru haine, acum si in Romania! Vezi care sunt avantajele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x