Căutare Live

Fabulos! O româncă va deveni „proprietara” Statuii Libertății din News York!!

Iasmina, care provine dintr-o familie cu personaje cunoscute în politica oraşului de pe Bega, le-a cerut părinţilor să o lase să meargă în Statele Unite pentru a studia. Ajunsă acolo, în New York, și-a căutat un loc de muncă. N-a fost greu deloc să-l obţină.

A început să lucreze chiar în cadrul firmei care managerizează tot ce înseamnă Statuia Libertății. Pe holurile firmei, timişoreanca a fost remarcată de Bradford Hill, patronul companiei care, încet-încet, a legat o relație strânsă cu timișoreanca.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Vremea, 2 februarie, Craiova. Ploile pun stăpânire pe județul Dolj...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri