Antena Căutare

Făcător de minuni, personaj de icoane, dar și subiect de controverse. Care sunt, de fapt, tainele Părintelui Arsenie Boca

Personaj de icoane, dar și subiect de controverse. Unii i se închină, alții îl acuză pe la colțuri că ar fi fost un rebel și că nu merită canonizarea.

Personaj de icoane, dar și subiect de controverse. Unii i se închină, alții îl acuză pe la colțuri că ar fi fost un rebel și că nu merită canonizarea.

Arsenie Boca este cel mai popular şi mai iubit duhovnic al României, este un om care a rămas în istorie pentru învăţăturile sale şi pentru miracolele şi vindecările pe care le-ar fi înfăptuit, atât în timpul vieţii, cât şi după moarte.

Dintre toţi oamenii aleşi ai României, Arsenie Boca are un loc privilegiat. Despre el se spune că a fost un amestec desăvârşit de credinţă, geniu şi clarviziune. Cei care l-au cunoscut spun că nu au plecat niciodată de la el fără să fi trăit o minune. Fie că a fost vorba de o boală vindecată sau de un răspuns pe care îl căutau demult.

Prislop, locul în care este înmormântat, e ca o flacără a credinţei şi e înconjurat în fiecare zi de credincioşi care spun că acolo se întâmplă minuni.

La 22 de ani după moarte, la mormântul lui, ca o grădină veşnic înflorită, e mereu plin de oameni.

Echipa emisiunii ”În premieră” de la Antena 3 a realizat un reportaj care pune cap la cap tainele din spatele Părintelui Ardealului.

Sursa: Antena 3

Românii se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie! Cum arată la această oră Valea Prohovei, județul Brașov, dar și ... Incendiu de proporții la un hotel! Peste 11 morți și 70 de răniți...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x