Antena Căutare

Facebook. Câți utilizatori sunt în România și Ce postăm pe Facebook?

Facebook. Câți utilizatori sunt în România și Ce postăm pe Facebook? Află din articolul a1.ro, Câți utilizatori de Facebook sunt în România, Câți utilizatori are Facebook în lume și Ce postăm pe Facebook?

Facebook. Câți utilizatori sunt în România și Ce postăm pe Facebook?
Facebook | hepta.ro

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare şi analiză a blogosferei, twittosferei şi presei online, care contorizează informaţii din peste 70.000 de surse.

În România, numărul de utilizatori ai rețelei de socializare Facebook a crescut, atigând 9,8 milioane. Potrivit datelor centralizate de către ZeList, serviciul de monitorizare și analiză a social media și presei online, numărul persoanelor care au un cont Instagram a ajuns la aproximativ 700.000.

În intervalul de analiză monitorizat de ZeList, numărul de postăzi contorizat a ajuns la 1,65 de milioane. Comentariile date de utilizatori pe paginile publice atingeau la începutul lunii ianuarie 4,38 milioane.

Studiul arată că cei aproximativ 700.000 de utilizatori de Instagram au postat 1,617 milioane de fotografii, 107.000 de materiale video și peste 5 milioane de comentarii. Numărul utilizatorilor ai rețelei de socializare Twitter a ajuns la începutul acestui an la 377.568. Aproximativ 24.400 dintre aceștia sunt activi. Toți acești utilizatori au postat circa 1,6 milioane de tweet-uri.

Sursă foto: hepta.ro

S-a aflat adevărul! De ce au primit românii mesajul Ro-Alert și ce scop a avut... Mai sunt doar patru luni. Sibiul va deveni pentru o zi capitala politică a Uniunii Europene!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x