Antena Căutare

Facebook elimină numărul de like-uri ! ''Când aceşti indicatori sunt eliminaţi, oamenii sunt mai puţin implicaţi''

Facebook dorește să elimine numărul de like-uri( îmi place) colectate de către conținutul unei postări pe rețeaua de socializare, au confirmat reprezentanții companiei. 

Facebook dorește să elimine numărul de like-uri( îmi place) colectate de către conținutul unei postări pe rețeaua de socializare, au confirmat reprezentanții companiei.

Utilizatorii vor putea reacționea în continuare la postările prietenilor virtuali, însă reprezentanții companiei doresc ca doar autorul postării să poată vizualiza câte persoane au apreciat fotografia, mesajul sau înregistrarea video.

''Intenţionăm să ascundem numărul de 'like'-uri pe Facebook'', a declarat marţi pentru AFP un purtător de cuvânt al gigantului reţelelor de socializare.

Prin aceasta schimbare, Facebook dorește să atenueze presiunea socială prin dobândirea aprobării de la semeni și să concentreze atenția către conținut.

Facebook experimentează în unele ţări, pe platforma Instagram. Utilizatorii pot şti întotdeauna câte ''like''-uri au obţinut prin publicarea unei fotografii şi de câte ori au fost vizualizate înregistrările video, însă aceste cifre nu mai sunt publice.

''Când aceşti indicatori sunt eliminaţi, oamenii sunt mai puţin implicaţi'', a declarat directorul de produs al Twitter, Kayvon Beykpour, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în august în San Francisco.

Rețelele sociale sunt criticate pentru faptul că alimentează o economie a atenției, care valorizează conţinutul care suscită emoţii rapide în detrimentul celui care conduce la reflecţie.

Administratorul judiciar al ELCEN: Sistarea livrării apei calde în Bucureşti, analizată de Comitetul Creditorilor... MEN: În anul şcolar 2019-2020, evaluările naţionale de la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor desfăşura în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x