Antena Căutare

Familia Alexandrei Măceșanu, ignorată de autorități! Cumpănaşu: „Trebuie să facem ceva. De unul singur nu o să pot!”

„Sper ca Alexandra să scape singură!” Cu acestă singură propoziție, mama Alexandrei Măceșanu a redat exact încrederea pe care familia o mai are în instituțiile statului. 

„Sper ca Alexandra să scape singură!” Cu acestă singură propoziție, mama Alexandrei Măceșanu a redat exact încrederea pe care familia o mai are în instituțiile statului.

După 33 de zile de agonie, mama Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a ieșit în spațiul public cu un apel către autorități, rugându-le să își facă datoria și să încerce să o găsească, întrucât simte că fiica ei este vie. De asemenea, femeia a mai spus că, în cazul în care Alexandra este moartă, speră ca toți cei care au greșit să plătească.

„Nu, nu mai are deloc încredere în anchetă. Sunt mult prea multe prostii făcute, mult pre multe lucruri dovedite... A fost îngrozitor ce a trebuit să facă, dar este singura noastră armă, în acest moment”, a spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

CITEȘTE ȘI: Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații de la dispariția fiicei ei: ”Simt că trăiește! Sper ca autoritățile să-și facă treaba!”

Alexandru Cumpănașu a explicat de ce a ales mama adolescentei dispărute din Caracal, după 33 de zile, să facă primele declarații.

„Disperarea. Disperarea unor oameni care nu văd nimic credibil în tot ce se întâmplă. După 33 de zile de săpat, de greblat...unde e crima organizată? E formată dintr-un om? Unde e criminalul în serie? Fără nicio victimă, sau cu o singură victimă?”, a adăugat Cumpănașu.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Anchetatorii au sigilat casa criminalului din Caracal! Ce se va întâmpla de mâine cu Gheorghe Dincă?... O polițistă a sechestrat doi copii într-o gheretă, după ce au aruncat mingea în curtea unei societăți! Cum se apără feme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x