Antena Căutare

Dovada că Gheorghe Dincă a avut complici? Avocatul familiei Melencu: „Mai multe persoane au sunat familia fetei, dar noi avem un singur inculpat!”

Procurorii au chemat familia Luizei Melencu la audieri. Avocatul Tonel Pop a declarat că, din declaraţiile date în cadrul anchetei, familia adolescentei a fost sunată de mai mulți indivizi, pentru a fi „amăgită”. 

Procurorii au chemat familia Luizei Melencu la audieri. Avocatul Tonel Pop a declarat că, din declaraţiile date în cadrul anchetei, familia adolescentei a fost sunată de mai mulți indivizi, pentru a fi „amăgită”.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că, din declaraţiile date în cadrul anchetei, a reieşit că familia fetei a fost sunată de mai multe persoane, pentru a fi "amăgită", "în sensul în care să stea liniştită, să nu reclame la Poliţie sau la Parchet, eventual să nu o caute". "Ce este esenţial este că mai multe persoane ar reieşi că au sunat de pe numere diferite, şi nu o singură persoană, iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă", afirmă avocatul.

„Aceste declarații au atins esența a ceea ce s-a întâmplat. O chestiune de noutate e care aș putea s-o spun este că, din declarațiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei, nu acel individ, nu o singură dată. S-a încercat ca famlia să fie avertizată: „Fiți liniștiți, fata dumneavoastră pleacă, o prietenă o influențează, nu-i nicio problemă”, iar apoi s-a reventit și s-a spus că ar fi deja într-o țară, în străinătate.

A reieșit că mai multe persoane au sunat, de pe numere diferite, iar noi avem un singur inculpat! Acest lucru se coroborează și cu afirmația lui Gheorghe Dincă care ar confirma această idee, că nu a sunat de mai multe ori”, a declarat avocatul familiei Melencu.

El a spus că s-a discutat despre obiecte ale Luizei, inclusiv haine, dar familiei nu i-au fost "puse în faţă" elemente de vestimentaţie sau un rucsac, care a fost doar descris, până în prezent.

Avocatul a mai spus că, probabil, DIICOT urmează să ofere mai multe informaţii.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Sursa video: Antena 3

În urma cazului Caracal, un deputat PNL va depune o iniţiativă în Parlament pentru stoparea împuternicirilor pe funcţii ... Cazul Caracal: În cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti au fost identificate fragmente osoase şi din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x