Căutare Live

Familia Luizei Melencu, la Palatul Cotroceni. A primit promisiunea că va fi ajutată

Întâlnire importantă pentru familia Luizei Melencu. Mama şi bunicul fetei au fost în vizită la Palatul Cotroceni, unde au stat de vorbă cu un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. Monica Melencu a mărturisit că, în timpul discuţiei, nu şi-a putut stăpâni lacrimile de emoţii.

A primit promisiunea că va fi ajutată. Îşi doreşte însă în continuare să vorbească direct cu preşedintele şi a făcut încă un apel pentru a putea ajunge faţă în faţă cu acesta.

În căutarea răspunsurilor cu privire la dispariţia Luizei, familia Melencu a ajuns şi la Palatul Cotroceni. Mama, bunicul adolescentei şi avocatul lor au discutat toate amănuntele din anchetă cu consilierul prezidenţial Adrian Muraru.

M-a afectat discuţia, chiar am plâns. Discutând despre caz. Am zis exact ce ni s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată. A zis că vom fi cu siguranţă ajutaţi.” , a povestit mama Luizei Melencu.

Totuşi, mama Luizei susţine că nu a primit răspunsurile pe care le aştepta. Aşa că face apel la preşedinte, încă o dată, pentru a se întâlni faţă în faţă cu el.

„Eu am venit cu mesajul disperat faţă de dânsul şi sper să ajungă la dânsul acest mesaj. Aş fi vrut o întâlnire cu dânsul, dar nu am primit un răpuns. Totuşi aş vrea o întâlnire persoanală cu dânsul, să stăm de la om la om, totuşi o să mai fac acest mesaj încă o dată ca să mă fac auzită.” , a adăugat aceasta.

Pe de altă parte, avocatul familiei susţine că întâlnirea de aseară a avut loc de ochii opiniei publice. Admite însă că au fost ascultaţi şi crezuţi în ceea ce priveşte obstacolele pe care le-au întâmpinat până acum.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri