Antena Căutare

Familia Luizei Melencu, revoltă la adresa procurorilor: "Ne-au urmărit. Am înțeles că avem camere și microfoane montate în casă"

Bunicul Luizei Melencu susține că familia sa a fost înștiințată că ar fi interceptată în propria casă de procurorii DIICOT. Cu toții sunt revoltați și spun că adevărații infractori și complici nu sunt urmăriți, în timp ce lor le-au fost montate camere și microfoane în locuință.

Oamenii sunt revoltați după ce DIICOT i-ar fi informat că au fost interceptați în propria casă după deschiderea dosarului Caracal.

Citește și: Cazul Caracal: Fanteziile sexuale ale lui Gheorghe Dincă au oripilat anchetatorii! Ce făcea criminalul

„Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei luni, când au venit de la Craiova să ridice lucrurile Luizei. Atunci ar fi avut timp să planteze microfoanele și acele camere. DIICOT în loc să-i urmărească pe complicii lui Dincă... am devenit din părți vătămate suspecți”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, potrivit Antena 3.

Întrebat dacă a citit rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT în cazul Caracal, bunicul Luizei susține că totul a fost aranjat.

Cinci persoane suspectate că aprovizionau piaţa de droguri din judeţul Tulcea, arestate preventiv în urma a 15 percheziţ... Matteo Politi a fost trimis în judecată. Falsul medicu intalian este acuzat că a operat 28 de persoane, cu toate că nu a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x