Antena Căutare

Familia Regală britanică are reguli stricte când vine vorba de alimentație. Kate Middleton a dezvăluit ce preferințe are fiica ei

Familia Regală britanică urmează anumite reguli stricte când vine vorba de alimentație. Totuși, Regina Elisabeta a II-a nu a spus niciodată ce preparat îi place cel mai mult, însă Kate Middleton a dezvăluit preferințele fiicei ei, Charlotte.

Familia Regală Britanică: Regina, Prințul William, Kate Middleton, Meghan Markle, Prințul Harry
Familia Regală britanică are reguli stricte când vine vorba de alimentație. Kate Middleton a dezvăluit ce preferințe are fiica ei | Getty Images

Sunt anumite reguli care sunt urmate când vine vorba de mesele regale și ce pot servi membrii Familiei Regale britanice. Conform Bristol Live, de exemplu, Regina Elisabeta a II-a este cea care dă acceptul tuturor preparatelor de la Palat.

Totodată, se spune că aceasta nu ar fi mare fană a pastelor și cartofilor, însă nici nu a vrut să dezvăluie vreodată care este mâncarea ei preferat și asta, dintr-un motiv întemeiat, a scris presa străină.

Familia Regală britanică are reguli stricte când vine vorba de alimentație. Kate Middleton a dezvăluit ce preferințe are fiica ei

Familia Regală britanică urmează reguli stricte când vine vorba de alimentație. Spre exemplu, la Palatul Buckingham nu se vor servi niciodată preparate cu ceapă sau usturoi, chiar dacă dau savoare tuturor mâncărurilor, se arată în acest articol. Eticheta regală spune că e nepoliticos să miroși a usturoi sau ceapă atunci când porți un dialog cu cineva.

Totodată, membrii Familiei Regale din Marea Britanie evită să mănânce anumite alimente atunci când iau parte la evenimente în afara Palatului sau când merg în țări străine. Este exclus să mănânce crustacee, deoarece există un risc mai mare să provoace intoxicații alimentare dacă sunt gătite necorespunzător, iar membrii regali nu pot fi văzuți bolnavi în public. De obicei, Familia Regală britanică stă departe de creveți, scoici, raci și altele, dar și de carnea gătită în sânge. Și Foie Gras-ul este scos din meniul regal, și la fel și alimentele picante.

Citește și: Fotografia adorabilă făcută de Kate Middleton fiicei sale. Cum arată și cât a crescut Prințesa Charlotte

Se pare că Regina Elisabeta a II-a nu ar vrea să spună niciodată care este mâncarea ei preferată pentru că nu își dorește să fie servită de fiecare dată cu același lucru atunci când ia parte la evenimente oficiale sau merge în vizite, se arată în acest articol din Hello Magazine.

Totuși, un fost bucătar regal, Darren McGrady, a mărturisit că Regina iubește ciocolata, iar un anume tip de tort, făcut cu ciocolată și biscuți, este îndrăgit de toată lumea din Casa Regală.

Totuși, spre deosebire de Regină, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a făcut unele dezvăluiri în 2018 despre preferințele ei și ale fiicei ei. În timpul vizitei la Great Ormond Street Hospital, Kate Middleton a vorbit cu Rafael Chana, un băiețel de patru ani din East Preston, care aștepta un transplant de inimă.

Citește și: Cum îl pregătește Kate Middleton pe Prințul George pentru când va fi încoronat rege

Copilul a spus atunci că iubește să mănânce măsline, la care Kate Middleton i-a răspuns: "Și eu obișnuiam să mănânc foarte multe măsline când eram mică, așa cum ești și tu". Copilul i-a mai spus atunci Ducesei că îi plac foarte mult și pastele, la care Kate Middleton a spus: "Și fiicei mele, Charlotte, îi plac foarte mult pastele".

Ulterior, unul dintre jurnaliștii regali, Rebecca English, a scris pe Twitter: "Ducesa de Cambridge a dezvăluit că fiicei ei, Prințesa Charlotte, îi plac foarte mult măslinele și îi încurajează mereu, pe ea și pe Prințul George, să o ajute la gătit".

Grecii îi laudă pe pompierii români și spun despre ei că sunt "de pe altă planetă": "Rapizi, organizați ș... (P) Motivele care au făcut din învățarea online viitorul educației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x