Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Familia unei bătrâne dispărute din Vaslui, apel disperat. Nepotul oferă recompensă de 5.000 de euro pentru cei care ajută la găsirea bunicii Ileana

Nepotul unei bătrâne din Vaslui, dispărută fără urmă de acasă, după ce a plecat să-și viziteze o rudă din apropiere, oferă o recompensă de 5.000 de euro pentru cei care o găsesc sau ajută la găsirea bunicii Ileana. Familia o caută cu disperare și a făcut un apel public pe rețelele de socializare.

Familia unei bătrâne dispărute din Vaslui, apel disperat pe Facebook

vremeanoua.ro

O bãtrânã din comuna Bogdana, județul Vaslui, este de negãsit de aproape un an de zile. O cheamã Elena Ursache, are 87 ani si a dispãrut în luna iulie 2019, dupã ce a spus familiei cã pleacã sã-si viziteze o rudã.

“Este o bãtrânã cu înãltime micã, în jur de 1,55 m. La momentul disparitiei, purta un ilic albastru, pulover maro, batic visiniu, era îmbrãcatã ca în pozã. Este o bãtrânica slabã, 40 kg si energicã. Nu are probleme grave de sãnãtate care sã necesite un tratament”, au transmis membrii familiei, potrivit presei locale din Vaslui.

Bunica Elena era lucidă și nu avea probleme de sănătate, spune familia

Bãtrâna a plecat de la domiciliu în mod voluntar si constient, afisând luciditate. Aceasta a spus familiei cã merge în vizita la o rudã, nu foarte departe de casã, mai scrie sursa citată.

“Obisnuia sã-si viziteze acestã rudã destul de des, relativ zilnic. Vizita nu dura mai mult de o orã niciodatã. Dupã o orã de la pãrãsirea domiciliului în mod voluntar, nepotul acesteia cu care locuia s-a autosesizat de lipsa bãtrânei si s-a dus sã verifice dacã este bine, având în vedere cã aceasta era în vârstã, iar unui bãtrân îi este imprevizibilã sãnãtatea. Nepotul ajungând la domiciliul rudei bãtrânei a sesizat faptul cã bãtrâna nu se afla acolo, iar ruda bãtrânei a afirmat ca bãtrâna nici nu a ajuns la ea. Din acel moment, bãtrâna este de negãsit. Parcã a înghitit-o pãmântul. Nicio persoanã nu a vãzut-o. Nu existã niciun indiciu cu privire la disparitia acesteia. A fost cãutatã în localitate si împrejurimi timp de cel putin o sãptãmânã. La cãutãrile acesteia au participat mai multi voluntari (localnici) cât si persoane abilitate. Cercetãrile s-au fãcut si cu ajutorul dronei si al câinilor. Mentionãm ca aceasta rãspunde apelativului “Ileana”. În cazul în care aveti informatii cu referire la aceastã disparitie, vã rog sã mã contactati aici pe Facebook. Vã rog, de asemenea sã distribuiti, aceastã bãtrânã ar putea fi în viatã si maltratatã”, au transmis rudele femeii prin intermediul unui anunt pe retelele de socializare.

Recomandari