Antena Căutare

Doi părinți din Lugoj, distruși de durere! Singurul lor fiu, în vârstă de 28 de ani, găsit mort:”Nu înțelegem! A plecat de acasă spunând că...”

O familie din Lugoj trece prin momente cumplite după ce fiul lor în vârstă de doar 28 de ani, care fusese dat dispărut, a fost găsit mort, în râul Timiș. 

O familie din Lugoj trece prin momente cumplite după ce fiul lor în vârstă de doar 28 de ani, care fusese dat dispărut, a fost găsit mort, în râul Timiș.

Teribila descoperire a fost făcută de niște pescari, în zona Ștrand, iar pompierii i-au recuperat trupul neînsuflețit.

”A plecat de acasă spunând că se duce la bănci la noi în stadion și nu s-a mai întors. Nu știm ce s-a întâmplat, nu i-a lipsit nimic! Nu înțelegem cum de a ajuns aici. Știa să înoate, era un bun înotător. Era singurul nostru copil”, a declarat pentru Lugoj Info.ro tatăl băiatului.

Cadavrul tânărului a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie. Aceștia vor stabili dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un accident.

Descoperire macabră! Scheletul unui bărbat spânzurat de mai bine de un an, găsit atârnat într-o pădure... Tragedie! Inima lui a încetat să mai bată. E doliu în lumea artistică după ce familia a anunțat decesul lui Romeo Tălmac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x