Antena Căutare

Familie distrusă într-o fracțiune de secundă. Cine sunt cei patru morți în accidentul din Iași. În mașină se afla un ursuleț de pluș

Încă o tragedie a îndoliat o familie din Iași, distrusă într-o fracțiune de secundă. Patru oameni au murit pe loc, după impactul devastator dintre două autoturisme. Cei patru făceau parte din aceeași familie și au fost puși de pompierii de la descarcerare pe marginea șoselei. Imaginile accidentului din Bălțați sunt dramatice.

Încă o tragedie a îndoliat o familie din Iași, distrusă într-o fracțiune de secundă. Patru oameni au murit pe loc, după impactul devastator dintre două autoturisme. Cei patru făceau parte din aceeași familie și au fost puși de pompierii de la descarcerare pe marginea șoselei. Imaginile accidentului din Bălțați sunt dramatice, mai ales că lângă "mașina morții" a fost găsit o jucărie de pluș.

Conform unor surse citate de publicația locală Bună Ziua, Iași, toate persoanele decedate în tragedia de la Bălțați ar fi făcut parte din aceeași familie. Un moment de neatenție a dus la producerea unuia dintre cele mai grave accident rutiere din 2019, din Iași.

Autoturismul marca Opel a încercat să întoarcă pe linie continuă, moment în care un autoturism marca Jaguar a intrat din plin. La fața locului se află criminalistii și polițiștii rutieri care vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alte 4 victime au fost rănite, două au refuzat transportul la spital, în timp ce alte două persoane au fost transportate in stare gravă la spitalul Sf Spiridon din Iași.

Încă o tragedie pe șosele. Patru morți într-un accident rutier, în Iași, după o manevră greșită. Imagini dramatice... Eduard, medicul chirurg care a murit încercând să salveze o femeie, la maratonul Piatra Craiului, plâns de prieteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x