Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Familie implicată într-un accident în Italia. Tata și fiica au murit, iar mama și trei copii sunt în stare gravă

Erau stabiliți de ani buni în Italia și se aflau în drum spre casă când mașina în care se aflau părinții și cei patru copii s-a ciocnit violent de un autobuz. Tatăl și fiica cea mare, de 15 ani, au murit pe loc, iar mama și ceilalți trei băieți se află în stare gravă.

Erau stabiliți de ani buni în Italia și se aflau în drum spre casă când mașina în care se aflau părinții și cei patru copii s-a ciocnit violent de un autobuz. Tatăl și fiica cea mare, de 15 ani, au murit pe loc, iar mama și ceilalți trei băieți se află în stare gravă.

O familie de moldoveni a fost implicată într-un accident în orașul Mirano, Italia. Un bărbatul în vârstă de 35 de ani și fiica lui de 15 ani au murit. Mama și un fecior în vârstă de 8 ani au fost grav răniți, iar alți doi copii s-au ales cu răni ușoare.

Potrivit presei italiene, citată de publika.md, maşina în care se aflau părinţii şi cei patru copii minori s-a ciocnit violent de un autobuz. Românii de peste Prut erau stabiliți de mai mult timp în Italia, mai scrie sursa citată.