Antena Căutare

Cine sunt tinerii care au fost răniți grav, în urma accidentului produs în Argeș! Medicii luptă să le salveze viețile 

Luptă contracronometru pentru salvarea a trei vieţi! Maşina în care se aflau o mamă, fiica ei de 19 ani şi iubitul acesteia, a fost spulberată de un TIR în Piteşti. Rănită grav, tânăra de 19 ani a fost adusă cu un elicoper SMURD în Capitală.

Luptă contracronometru pentru salvarea a trei vieţi! Maşina în care se aflau o mamă, fiica ei de 19 ani şi iubitul acesteia, a fost spulberată de un TIR în Piteşti. Rănită grav, tânăra de 19 ani a fost adusă cu un elicoper SMURD în Capitală.

Cei doi tineri se pregăteau pentru admiterea la Medicină şi mergeau la meditaţii când şoferul TIR-ului a ajuns pe contrasens, în faţa maşinii lor. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Pompierul Constantin Safta a fost primul care a ajuns la cumplitul accident. Tocmai ieşise din tură şi mergea acasă, când a aflat de la un prieten că, în comuna Lunca Corbului, o maşină a fost spulberată de un TIR. A găsit imaginea unui dezastru.

La volan era mama fetei de 19 ani. Îşi conducea fiica la meditaţii. Pe bancheta din spate se afla iubitul tinerei. Cei doi sunt elevi în clasa a XII-a şi se pregăteau să dea admiterea la Medicină.

Pe drumul dintre Piteşti la Slatina, într-o curbă periculoasă, şoferul unui tir încărcat cu anvelope a ajuns pe contrasens. Unde a lovit frontal maşina familiei din Argeş.

Tânăra de 19 ani a fost preluată de un elicopter SMURD. Se afla în apropiere, când echipajul a auzit prin staţie apelul de urgenţă

Fata a fost dusă în stare gravă, la un spital din Bucureşti. În timp ce iubitul şi mama ei au ajuns cu ambulanţele la spitalul de urgenţă din Piteşti.

Multiple fracturi la membrele superioare şi inferioare, posibil fracturi de bazin şi multiple contuzii la nivelul coloanei cervico-toraco-lombare.

În această după-amiază, medicii din Piteşti au cerut transferul la un spital din Capitală şi pentru mama şi iubitul elevei. Şi ei sunt în stare critică.

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sărbătoare mare pentru credincioși! De ce aprind oamenii focuri în această seară, de Lăsata Secului... Emoții mari pentru elevii de clasa a șaptea și de a opta! Ce trebuie să știe despre simulările pentru evaluările naționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x