Antena Căutare

Mii de gălățeni au rămas fără apă potabilă din cauza unei lucrări

Două cartiere ale orașului Galați au rămas marți fără apă potabilă, din cauza unei lucrări de cuplare și punere în funcțiune a unei conducte provizorii.

Mii de gălățeni au rămas fără apă potabilă din cauza unei lucrări
Apă potabilă

Societatea de furnizare a apei a anunțat că mai multe blocuri, firme și instituții din zona centrală nu vor avea apă timp de 11 ore.

Aproximativ 10.000 de persoane din două cartiere ale orașului Galați au rămas marți fără apă potabilă. Orașele nu vor fi alimentate cu apă potabilă, marți, între orele 8.00 și 19.00, din cauza unei lucrăricare care presupune conectarea unei conducte noi la rețeaua urbană.

Mii de gălățeni sunt afectați, pe lista cu imobilele afectate aflându-se zeci de blocuri, agenți economici și instituții, printre care și o școală, conform Mediafax.

Societatea de furnizare a apei precizează că oprirea apei nu afectează funcționarea centralelor termice de apartament.

Totuși, locuitorii au fost sfătuiți să-și facă rezerve de apă, iar, în cazul unor situații speciale, societatea va pune la dispoziția celor interesați o cisternă.

Copil de 14 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Șoferul era beat criță... Ei sunt doi. Doi medici români care au renunţat la salarii regeşti în străinătate: “Nu vreau să am trei maşini şi casă c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x