Căutare Live

VIDEO/ Fără gropi nu se poate! Doi tineri au plantat trandafiri într-o groapă de pe un drum național. „Dar asta e șosea? Nu prea arată”

Doi tineri au plantat trandafiri în gropile de pe drumul național DN23A, în județul Vrancea, fiind nemulțumiți de starea în care arată strada.

Doi tineri au plantat trandafiri pe un drum național

Cei doi au regizat un mic scenariu în care prezintă trandafirii plantați pe drumul național. Unul dintre aceștia plantează florile într-un crater, însă, într-un mod ironic, sugerează că aceștia ar fi ficuși.

„Ce faceți domnule aici? Plantez niște ficuși. Păi stați un pic...ăia sunt ficuși? Dar asta e șosea? Cam aveți dreptare. Nu prea arată a șosea.” , este dialogul dintre cei doi.

Un caz similar a fost făcut de locuitorii comunei Urechești, care s-au săturat de gropile din șosea. Oamenii au vopsit conturul gropilor și au plantat trandafiri roșii.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Spiritul Crăciunului s-a simţit mai devreme într-un mall din Tg. Mureş. 400 de copii au împodobit brazii cu globuri croş...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri