Căutare Live

VIDEO/ Fără gropi nu se poate! Doi tineri au plantat trandafiri într-o groapă de pe un drum național. „Dar asta e șosea? Nu prea arată”

Doi tineri au plantat trandafiri în gropile de pe drumul național DN23A, în județul Vrancea, fiind nemulțumiți de starea în care arată strada.

Doi tineri au plantat trandafiri pe un drum național

Cei doi au regizat un mic scenariu în care prezintă trandafirii plantați pe drumul național. Unul dintre aceștia plantează florile într-un crater, însă, într-un mod ironic, sugerează că aceștia ar fi ficuși.

„Ce faceți domnule aici? Plantez niște ficuși. Păi stați un pic...ăia sunt ficuși? Dar asta e șosea? Cam aveți dreptare. Nu prea arată a șosea.” , este dialogul dintre cei doi.

Un caz similar a fost făcut de locuitorii comunei Urechești, care s-au săturat de gropile din șosea. Oamenii au vopsit conturul gropilor și au plantat trandafiri roșii.

Noaptea de Sfântul Andrei, Halloween-ul de România! Tradiții și obiceiuri... Rose Marie Bitoncea, copilul care ține loc de mamă! S-a maturizat mai repede decât trebuia însă inima ei plină de iubire...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri