Antena Căutare

Fara treceri de pietoni pe Valea Prahovei! Pasarele pietonale au fost montate la Azuga, Comarnic si Busteni

Mai sunt doua zile pana cand vom scapa, cel putin teoretic, de traficul infernal de pe DN 1. Zeci de muncitori au lucrat in ritm accelerat ca sa instaleze pasarelele piteonale promise de autoritati la Azuga, Comarnic si Busteni.

Prima pasarela a fost montata in statiunea Azuga. Autoritatile centrale si cele locale si-au propus sa termine, in urmatoarele doua zile, montarea celor patru pasarele, in dreptul statiunilor de pe Valea Prahovei, la Comarnic si Busteni.

Masura a fost luata deoarece trecerile de pietoni din statiunile de pe Valea Prahovei contribuie foarte mult la ingreunarea traficului.

Tot pentru fluidizarea traficului in zona, pe mijlocul soselei se vor monta parapeti, astfel incat soferii nu vor mai putea vira la stanga decat prin anumite locuri.

Operatiunea va continua si in aceasta noapte, iar traficul rutier va fi blocat pe anumite portiuni de drum intre orele 1 si 5 dimineata. Pasarelele vor fi montate provizoriu, pe o perioada de un an de zile, pana la construirea unor pasaje pietonale subterane.

Imaginatie fara limite. Au ajuns sa fure lame de ras si guma de mestecat... Prognoza meteo in toate regiunile: temperaturile SCAD. Cum va fi vremea de Sfanta Maria si in weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x