Căutare Live

Fata de 18 ani, care a căzut prin geamul unui autobuz din Ploieşti, este imobilizată la pat. Pentru coșmarul Alinei nu s-au găsit vinovați

Un accident pentru care nimeni nu are până acum o explicaţie pune în cumpănă o viaţă! Fata care a căzut la începutul acestui an prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat, iar medicii spun că recuperarea ei va fi extrem de anevoioasă.

Un accident pentru care nimeni nu are până acum o explicaţie pune în cumpănă o viaţă! Fata care a căzut la începutul acestui an prin geamul unui autobuz din Ploieşti este imobilizată la pat, iar medicii spun că recuperarea ei va fi extrem de anevoioasă.

Pentru că nu poate ajunge la şcoală, tânăra va fi obligată să repete clasa a 12-a. Între timp, părinţii şi avocatul fetei acuză autorităţile că nu se implică suficient în anchetă.

Alina s-a lovit la cap și la coloană și a fost operată. Nu poate merge

Un pas făcut în spate în autobuzul aglomerat i-a schimbat complet viaţa Alinei. Adolescenta a căzut pe şosea, printre maşinile care circulau în viteză. S-a lovit la cap şi la coloană. Medicii au operat-o de urgenţă.

Poliția nu a deschis încă o anchetă

Deşi incidentul s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, ancheta încă întârzie. Compania de transport a declarat, dupa incident, că fata ar fi fost îmbrâncită. Dar recunoaşte că geamul prin care a căzut fusese schimbat de câteva luni după un accident.

Avocata fetei a făcut apel şi la martorii accidentului să ajute pentru lămurirea incidentului. Poliţiştii spun că pe victimă nu au audiat-o ca să nu-i facă rău. În timp ce se caută vinovaţii, eleva de clasa a 12-a trebuie să renunţe la planurile ei de viitor. Îşi va îngheţa anul şcolar pentru că nu se poate pregăti pentru Bacalaureat. Este ţintuită la pat şi ca să o poată îngriji, mama ei a fost nevoită să renunţe la serviciu.

Avertisment de ultimă oră din partea autorităților! Zonele în care a fost emis cod galben în următoarele zile!... Oficial! Românii au parte de minivacanță la sfârșitul acestei săptămâni...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x