Antena Căutare

Fata de 13 ani din Olt plecată de acasă, găsită la bunica ei

Fata în vârstă de 13 ani din judeţul Olt, căutată duminică seara de autorităţi după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit, a fost găsită la bunica ei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, fata de 13 ani din comuna Voineasa a fost găsită în cursul nopţii de duminică spre luni la bunica ei. Poliţiştii i-au informat despre această situaţia şi pe reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, care vor face verificări în această privinţă.

La data de 5 ianuarie, IPJ Olt a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că Ionela Mădălina Vişoreanu, de 13 ani din comuna Voineasa, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Fata a fost căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri, echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi de locuitori din Voineasa.

Sursa : news.ro

În ce perioade din an e cel mai bine să-ți cauți un alt loc de muncă... Sute de români s-au înghesuit cu o zi înainte la biserici, ca să ia aghiasmă! Cozile au fost interminabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x