Antena Căutare

Ultimă oră! Fata din imaginile în care s-a crezut că este Luiza Melencu a făcut declarații! Ce rugăminte are. „Sunt foarte speriată”

Tânăra care apare în filmarea prezentată de Alexandru Cumpănaşu și despre care acesta a spus că ar fi Luiza Melencu, a declarat că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal.

Ultimă oră! Fata din imaginile în care s-a crezut că este Luiza Melencu a făcut declarații! Ce rugăminte are. „Sunt foarte speriată”
Tânăra din filmarea în care s-a crezut că ar fi Luiza Melencu a dat declarații.

Sub protecţia anonimatului, tânăra a declarat, la Antena 3, că nu are nicio legătură cu Luiza şi că îşi doreşte ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

„Nu am nicio legătură. Nu îmi amintesc exact de acea seară”, spus fata.

Ea susţine că s-a dus în Italia pe cont propriu şi tot ce îşi doreşte este ca materialul video cu faţa ei să nu mai apară la televizor.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi.

Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare", a spus tânăra, pentru Antena 3.

„E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde? Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei", a mai spus tânăra a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Vineri seara, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook şi apoi la Antena 3, că a intrat în posesia unui filmuleţ care o arată pe o tânără ieşită la prostituţie în Italia şi care ar fi Luiza Melencu.

Cumpănaşu a afimat că mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenţie înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon şi că nu se aude bine.

Omul de afaceri şi candidat la prezidenţiale Viorel Cataramă a spus că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza şi îl acuză pe Cumpănaşu că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.

Tragedie imensă la un spital din Târgu Jiu! Un bebeluș a murit la doar zece ore de la naștere!... Un băiat în vârstă de 15 ani a dispărut de la un centru de plasament din Prahova! „A plecat fără aprobarea personalului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x