Antena Căutare

Fatuloiu: Chelu m-a amenintat ca ma distruge daca nu cad la pace si mi-a oferit un milion de euro

Scandalul continua la Ministerul de Interne. Seful Politiei Romane, Petre Toba si Aurelian Soric, seful IPJ Neamt, ar putea fi schimbati din functie in scurt timp. Intre timp, secretarul de stat in Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu iese cu declaratii interesante. Acesta este de parere ca Petre Toba ar fi trebuit sa stie de coruptia din MAI, in calitatea sa de manager.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate Danei Grecu, acesta a declarat ca suspecteaza existenta unor legaturi intre ofiteri si mafie, dar ca, pana la proba contrarie, trebuie acordata prezumtia de nevinovatie.

Chelu m-a amenintat ca ma distruge daca nu cad la pace si mi-a oferit milion de euro. L-am sunat pe domnu Morar si m-am autodenuntat", a spus chestorul.

Fatuloiu a mai spus ca Seful Politiei Romane, Petre Toba, stia, cel mai probabil, despre toata aceasta afacere, din moment ce ocupa functia de manager.

Acesta a descris detaliat flagrantul organizat cu ocazia autodenuntarii sale la DNA.

Mai mult decat atat, Fatuloiu si-a exprimat, din nou, dorinta de a-l schimba pe Toba din functie si de a aduce in locul lui un om curat, care sa poata reface un acest concept, pe baza caruia am intrat in Uniunea Europeana.

Chestorul a mai mentionat, in acelasi timp si de cele 4 procese in care Toba este acuzat ca a actonat abuziv s, cerandu-i-se si daune morale.

Nu a terminat scoala de politie. A venit si a distrus un concept pe baza caruia am intrat in UE", a declarat Fatuloiu.

Deputatul PSD, Ioan Chisalita, risca paralizia pe viata din cauza unui accident de circulatie... Varsta de pensionare, modificata: 60 de ani pentru femei, 64 pentru barbati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x