Antena Căutare

Fax-ul care „aruncă în aer” tragedia de la Colectiv. Pompierii știau de existența clubului

Un nou episod al anchetei realizată de Cătălin Tolontan despre drama petrecută luna trecută în Capitală scoate la iveală lucruri noi și dovada clară că ISU avea informații despre clubul bucureștean

Fax-ul care „aruncă în aer” tragedia de la Colectiv. Pompierii știau de existența clubului
foto: tolo.ro

Un nou episod al anchetei realizată de Cătălin Tolontan despre drama petrecută luna trecută în Capitală scoate la iveală lucruri noi și dovada clară că ISU avea informații despre clubul bucureștean.

Potrivit tolo.ro, cu mult timp înaintea producerii incendiului care a dus la moartea a 60 de tineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență primise un fax din partea firmei Emagic prin care angajații inspectoratului erau invitați să fie prezenți la un eveniment muzical organizat tot la „Colectiv” și la care urmau să participe aproximativ 2000 de persoane: ”Organizăm un festival în datele de 25 și 26 septembrie a.c. în clubul Colectiv și la etajul 1 al fabricii Pionierul din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4, București”, scria în înștiințarea trimisă către ISU.

Acest fax schimbă radical situația în cazul „Tragediei de la Colectiv” așa cum puteți vedea și în materialul publicat pe blogul lui Cătălin Tolontan, tolo.ro.


Procurorii au decis! Sechestru pe averea patronilor de la clubul Colectiv... E oficial! Bugetarii vor avea salarii mai mari de la 1 decembrie! Preşedintele Klaus Iohannis a dat undă verde majorăril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x