Antena Căutare

Felicitări de Crăciun. Top 10 cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Felicitări de Crăciun. Top 10 cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Felicitări de Crăciun. Top 10 cele mai frumoase urări pentru cei dragi
Crăciun 2018 | pexels.com

Venirea sărbătorilor de iarnă ne face mai calzi, mai blânzi, mai buni, mai darnici și mai răbdători și ne dorim să împărtășim bucuria Nașterii Domnului cu toți cei dragi nouă. Astfel, le trimitem gânduri bune de Crăciun și de Anul Nou prin intermediul unor mesaje, felicitări sau e-mailuri.

În perioada Crăciunului, românii trimit cel mai mult mesaje de Crăciun celor apropiați. Deja acest lucru s-a transfromat într-o tradiție și în Ajunul Crăciunului toată lumea trimite și primește SMS-uri de Crăciun, semn că nu am uitat anumite persoane și le urăm toate cele bune.

Când inspirația lipsește cu desăvârșire, mulți aleg să o caute pe internet, încercând să găsească urările potrivite pentru a exprima ce simt pentru cei dragi. Unii aleg să își exprime bucuria Crăciunului prin mesaje haioase pe care le preiau de pe internet și le trimit prietenilor. Important este faptul că le demonstrăm persoanelor importante din viața noastră cât înseamnă ele pentru noi.

Cele mai frumoase urări de Crăciun

- “Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!”

- „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

- „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

- „Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!”

- „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

- „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

- „Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

- „Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

- “Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!”

- “Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!”

Sursă foto: pexels.com

Taxe și impozite 2019. Ce taxe și impozite noi vor plăti românii de la 1 ianuarie 2019... Program de Sărbători Dedeman. Orarul magazinelor de Crăciun și Revelion în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x