Antena Căutare

Femeia care a impuscat un sofer in Dorobanti, fosta membra a trupei TNT

Fosta membra a trupei TNT, Alexandra Aiana Constantin, a pulverizat gaze dintr-un dispozitiv improvizat in fata unui barbat. Ambii se aflau in trafic, in centrul Capitalei, in Doboranti. S-au sicanat pe sosea. Femeia a scos dispozitivul, a pulverizat si a fugit.

Dupa doua ore, politistii au gasit-o acasa, de unde a fost ridicata si dusa politie. Ar putea fi acuzata de port ilegal de arma alba, conducere cu permis suspendat si lovire.

Acum 10 ani, canta despre anii de liceu. O pustoaica rebela, care impreuna cu doua prietene forma trupa TNT. Astazi, s-a transformat intr-un personaj violent. In plina zi, in plin trafic, a tras cu un pistol cu gaze spre fata unui barbat de 35 de ani.

Totul a plecat de la o banala sicanare in trafic. Apoi, tanara de 28 de ani, a scos pe geam dispozitivul improvizat si a pulverizat gazele. Barbatul a avut noroc. Farmacistele alertate de bubuitura i-au acordat si primul ajutor. Un echipaj SMURD l-a dus de urgenta la Spitalul Floreasca.

Dupa ce a atacat, fosta cantareata a fugit cat a putut de repede. Politia a facut filtre in tot orasul si a prelevat de la fata locului probe.

Anchetatorii au luat la puricat fiecare centimetru din autoturismul in care barbatul de 35 de ani a fost impuscat in cap. Chiar daca se pare ca a fost folosita o arma neletala, pe parbriz inca mai sunt urme de sange.

Anchetatorilor le-a luat mai putin de doua ore sa dea de urma tinerei, pe care au ridicat-o de acasa. Poreclita Tisha in perioada in care facea parte din trupa TNT, femeia a dat declaratii in fata politistilor intreaga dupa-amiaza.

Avea permisul suspendat, iar masina apartinea prietenului ei. Ar putea fi acuzata de port ilegal de arma alba, conducere cu permis suspendat si lovire.

Foto: YouTube

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Un pas inainte pentru invatamantul romanesc! A fost lansat primul manual electronic pentru clasele intai... Inundatiile au facut ravagii in Galati! Mii de oameni au fost evacuati din calea viiturii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x