Antena Căutare

Femeia infectată cu coronavirus din București lucrează la OSIM. Toți angajații sunt testați de autorități

Femeia de 42 de ani din Bucureşti depistată pozitiv la testul pentru coronavirus a mers timp de trei zile la muncă după ce a venit din Italia. OSIM, instituţia în care lucrează, a luat acum măsuri de siguranţă.

A fost dezinfectată toată clădirea, angajaţii au fost trimişi acasă, iar programul cu publicul a fost suspendat.

Citește și: Coronavirus în România - LIVE TEXT. Măsuri de urgență luate de autorități. Vor închide școlile

15 colegi ai femeii infectate sunt în izolare la domiciliu

Dacă vreunul dintre testele acestora va fi pozitiv, atunci întreaga instituţie se va închide. Potrivit surselor Antena 3, pacienta lucrează la departamentul de Contabilitate al Oficiului de Invenţii şi Mărci. Toţi angajaţii OSIM au fost trimişi acasă, în urmă cu puţin timp, iar clădirea va fi dezinfectată.

Autoritățile vor testa astăzi toți angajații instituţiei pentru a vedea dacă sunt şi alţi oameni infectaţi. Aceleaşi surse spun că femeia a fost la muncă timp de o săptămână din momentul contactului cu persoana purtatoare.

Femeia, confirmată în cursul zilei de 8 martie cu coronavirus, ar fi avut contact cu persoane din rândul personalului care își desfășoară activitatea în clădirea Guvernului, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Dialog șocant între autorități! Un inspector școlar și prefectul județului Timiș își ies din fire: "Terminați cu as... Noul tip de coronavirus face ravagii în Europa. Peste 7.000 de persoane, din aproape 30 de țări, au fost infectate. Câte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x