Antena Căutare

A fost agățată de ușile tramvaiului și târâtă 10 metri pe asfalt, în Iași, sub privirile celorlalți călători! „Era plină de sânge” - Video

O femeie a rămas agăţată de uşile închise ale unui tramvai din Iași şi a fost târâtă 10 metri pe asfalt, sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători.

O femeie a rămas agăţată de uşile închise ale unui tramvai din Iași şi a fost târâtă 10 metri pe asfalt, sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători.

Vatmanul a plecat din staţie fără să observe că pe lângă tramvaiul care prinde viteză se află un om. Femeia a supravieţuit, dar a ajuns plină de răni la spital.

Femeia se grăbea să ajungă la gară, dar, după ce a a urcat în vagon, şi-a dat seama că a greşit traseul şi s-a dat repede jos. Chiar în acel moment, uşile s-au închis. Geanta ei de umăr a rămas blocată între uși, iar femeia a fost târâtă pe asfalt.

„Mie mi-a apărut verde şi-am plecat. Şi ea s-a ţinut de geantă”, a spus vatmanul.

„Dacă dădea drumul la geantă n-avea nimic, dar ea a ţinut de geantă”, a spus și un martor.

Reprezentanţii regiei de transport susţin că femeia a apăsat butonul de deschidere a uşilor, după ce vatmanul le-a închis, iar senzorul de pericol funcţionează doar în anumite condiţii.

Femeia de 55 de ani a ajuns la spital cu un traumatism la cap şi plină de zgârieturi pe mâini şi picioare. Vatmanul susţine că nu a văzut-o, pentru că în staţie erau mulţi călători. Bărbatul ar putea răspunde pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Update: Rezultate Loto 16 mai 2019. Premii mari la extragerea Loto 6/49 de azi! Numerele norocoase... Jaf ln centrul Timișoarei, la o casă de schimb valutar! Hoțul a intrat fără cagulă și a amenințat-o pe casieră cu un cuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x