A fost agățată de ușile tramvaiului și târâtă 10 metri pe asfalt, în Iași, sub privirile celorlalți călători! „Era plină de sânge” - Video

 

O femeie a rămas agăţată de uşile închise ale unui tramvai din Iași şi a fost târâtă 10 metri pe asfalt, sub ochii îngroziţi ai celorlalţi călători.

Vatmanul a plecat din staţie fără să observe că pe lângă tramvaiul care prinde viteză se află un om. Femeia a supravieţuit, dar a ajuns plină de răni la spital.

Femeia se grăbea să ajungă la gară, dar, după ce a a urcat în vagon, şi-a dat seama că a greşit traseul şi s-a dat repede jos. Chiar în acel moment, uşile s-au închis. Geanta ei de umăr a rămas blocată între uși, iar femeia a fost târâtă pe asfalt. 

„Mie mi-a apărut verde şi-am plecat. Şi ea s-a ţinut de geantă”, a spus vatmanul. 

„Dacă dădea drumul la geantă n-avea nimic, dar ea a ţinut de geantă”, a spus și un martor. 

Reprezentanţii regiei de transport susţin că femeia a apăsat butonul de deschidere a uşilor, după ce vatmanul le-a închis, iar senzorul de pericol funcţionează doar în anumite condiţii.

Femeia de 55 de ani a ajuns la spital cu un traumatism la cap şi plină de zgârieturi pe mâini şi picioare. Vatmanul susţine că nu a văzut-o, pentru că în staţie erau mulţi călători. Bărbatul ar putea răspunde pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI