Antena Căutare

Caz înfiorător petrecut în Dâmbovița! Femeie bătută crunt. Dezvăluiri greu de suportat

O găeşteancă, salariată la Arctic, a fost bătută crunt de fiul ei în vârstă de 34 de ani. Nu este pentru prima dată când tânărul îi aplică astfel de corecţii.

O găeşteancă, salariată la Arctic, a fost bătută crunt de fiul ei în vârstă de 34 de ani. Nu este pentru prima dată când tânărul îi aplică astfel de corecţii. Cu pumnii şi picioarele, băiatul îşi îngenunchează mama pentru un motiv abracadabrant: vrea acte pe casă!

Şi pentru că nu le obţine când vrea el, adică acum, tânărul cu muşchi îşi loveşte mama cu sălbăticie. Vorbele grele n-o mai dor. O dor doar rănile din cauza loviturilor fiului pe care l-a crescut cu dragoste.

Plângând, femeia ne-a mărturisit că nu face plângere la poliţie pentru că nu vrea să-i facă rău. Dacă s-ar plânge autorităţilor, fiul ar putea să-şi piardă slujba. „În afara curţii pare un tânăr de excepţie, manierat, educat, e pâinea lui Dumnezeu. Când vine acasă se transformă în brută. Este singurul meu moştenitor şi nu înţeleg ce se întâmplă cu el. L-am crescut singură, i-am oferit tot ce am putut. Are o prietenă cu care locuieşte la noi, în curte avem două case şi nu stă cu mine sub acelaşi acoperiş. Tot ce este al meu este al lui!”, ne-a mai spus femeia. Cu dureri foarte mari de cap din cauza loviturilor cu pumnii şi picioarele, cu braţele înnegrite, tumefiate, biata femeie suferă cumplit.

Nu-l dă pe mâna poliţiei pentru că încă are sentimente de mamă.

Sursa: cronica-gaestiului.ro

Colinde 2018. Cele mai frumoase colinde românești interpretate de Paula Seling... Pericol uriaș! Autoritățile sunt în stare de alertă! Un urs aleargă prin orașul Brașov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x