Antena Căutare

Femeie bătută în stradă după ce agresorul a pierdut la jocurile de noroc

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a agresat mai multe persoane după ce a pierdut la jocurile de noroc. Incidentul s-a întâmplat în zona Piața Unirii din Capitală.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a agresat mai multe persoane după ce a pierdut la jocurile de noroc. Incidentul s-a întâmplat în zona Piața Unirii din Capitală.

Bărbatul a fost reținut de către agenții Poliției Locale și condus la secție pentru cercetări.

Scandalul a început în momentul în care agresorul a pierdut o sumă importantă de bani la jocurile de noroc. Acesta a distrus aparatul la care a jucat, iar apoi a ieșit în stradă.

Prima victimă a fost o femeie de 51 de ani, pe care a agresat-o până când s-a prăbușit. Au fost agresate și persoanele care au încercat să o ajute pe femeie. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul a refuzat legitimarea și i-a amenințat pe polițiști. După încătușare, scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Locale București pentru a fi identificat și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă video: Poliția Locală

Copii atacați de urs, pe câmp, în plină zi! Animalul a atacat brusc, sub privirile îngrozite ale mamei celor doi... Mii de oameni trăiesc fără lumină, în noroaie,la doar câțiva kilometri de București. Singurul lor păcat este că nu au ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x