Antena Căutare

A anunțat polițiștii că este sechestrată, în spirit de glumă. „Se afla într-o vădită stare de ebrietate.”

O femeie din județul Galați a sunat la numărul de urgență pentru a anunța autoritățile despre faptul că este sechestrată într-un apartament din orașul Tecuci.

O femeie din județul Galați a sunat la numărul de urgență pentru a anunța autoritățile despre faptul că este sechestrată într-un apartament din orașul Tecuci.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului au observat că femeia se afla în stare de ebrietate, iar aceasta le-a recunoscut faptul că a dorit să facă o glumă.

Echipajul care a răspuns apelului a găsit-o pe apelantă la adresa indicată, însă aceasta nu era sechestrată, femeia explicându-le polițiștilor că, din cauza cantității de alcool pe care o consumase, a vrut să facă o glumă.

„O femeie de 32 de ani, din comuna Gohor, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci, la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că ar fi sechestrată în locuința unui bărbat, cu numele Oliver, pe raza municipiul Tecuci. Polițiștii tecuceni au identificat persoana în cauză și, la domiciliul acesteia, au găsit-o pe femeia care făcuse sesizarea și care se afla într-o vădită stare de ebrietate. Ea a declarat că a mers de bunăvoie la domiciliul bărbatului și că a sesizat poliția, dorind să facă o glumă”, au declarat reprezentanții IPJ Galați.

Încă o zi de sărbătoare națională pentru români! Când intră în vigoare... Înjunghiat și aruncat în stradă, în Italia! Agonizând, s-a târât până la spital, unde a spus o poveste cusută cu ață alb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x