Antena Căutare

Caz șocant: Au greșit moarta! Femeie declarată decedată, găsită vie de fiicele ajunse la morgă: "Ne-au anunțat prin telefon că mama a murit"

O femeie declarată moartă la spitalul de Urgență din Vâlcea a fost găsită vie chiar de fiicele acesteia, care au venit într-un suflet, după ce o asistentă le-a anunțat telefonic despre presupusul deces al mamei lor.

O femeie declarată moartă la spitalul de Urgență din Vâlcea a fost găsită vie chiar de fiicele acesteia, care au venit într-un suflet, după ce o asistentă le-a anunțat telefonic despre presupusul deces al mamei lor.

Femeia s-a simțit rău, a fost dusă la Spitalul Drăgășani de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea, la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI), sub supraveghere medicală. Fiicele femeii spun că duminică au vizitat-o și că se simțea mai bine, dar că, duminică seara, o salariată a spitalului le-a anunțat prin telefon mama lor a decedat, informează presa locală.

„Ne-au anunțat că mama a murit și că a doua zi o putem lua de la morgă”

”Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune Felicia, una dintre fiicele femeii.

Medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea, afirmă că rudele femeii au interpretat greșit telefonul, mai scrie sursa citată: ”Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației”.

Fiica Mariei Breazu susține, însă, că doctoral Ponoran este dezinformat. ”Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stress-ul nostru”, susţine aceasta.
SJU Vâlcea anunță că a demarat o anchetă în acest caz.

Veste tristă pentru această categorie de pensionari! Casa Națională de Pensii Publice a făcut anunțul!... Gripa poate fi fatală! E jale în spitalele din toată țara, după alți doi oameni au murit. Medicii au impus restricții...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x