Caz șocant: Au greșit moarta! Femeie declarată decedată, găsită vie de fiicele ajunse la morgă: "Ne-au anunțat prin telefon că mama a murit"

O femeie declarată moartă la spitalul de Urgență din Vâlcea a fost găsită vie chiar de fiicele acesteia, care au venit într-un suflet, după ce o asistentă le-a anunțat telefonic despre presupusul deces al mamei lor.

O femeie declarată moartă la spitalul de Urgență din Vâlcea a fost găsită vie chiar de fiicele acesteia, care au venit într-un suflet, după ce o asistentă le-a anunțat telefonic despre presupusul deces al mamei lor.

Femeia s-a simțit rău, a fost dusă la Spitalul Drăgășani de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea, la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI), sub supraveghere medicală. Fiicele femeii spun că duminică au vizitat-o și că se simțea mai bine, dar că, duminică seara, o salariată a spitalului le-a anunțat prin telefon mama lor a decedat, informează presa locală.

„Ne-au anunțat că mama a murit și că a doua zi o putem lua de la morgă”

”Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune Felicia, una dintre fiicele femeii.

Medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea, afirmă că rudele femeii au interpretat greșit telefonul, mai scrie sursa citată: ”Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației”.

Fiica Mariei Breazu susține, însă, că doctoral Ponoran este dezinformat. ”Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stress-ul nostru”, susţine aceasta.
SJU Vâlcea anunță că a demarat o anchetă în acest caz.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri