Antena Căutare

Imagini greu de privit! Găsită la pat, în propria casă, într-o mizerie cruntă, lângă 17 câini. Concubinul știa de starea femeii

A fost găsită într-o mizerie de nedescris, printre crainii și câini subnutriți. 17 animale trăiau în casa femeii din Suceava, ajunsă la pat și vizitată doar de concubinul care știa în ce stare se află, dar nu a făcut nimic. Vecinii au alertat autoritățile.

A fost găsită într-o mizerie de nedescris, printre crainii și câini subnutriți. 17 animale trăiau în casa femeii din Suceava, ajunsă la pat și vizitată doar de concubinul care știa în ce stare se află, dar nu a făcut nimic. Vecinii au alertat autoritățile.

O femeie în vârstă de 63 de ani, din comuna Dărmăneşti, județul Suceava, a fost găsită într-o stare foarte precară de sănătate în casa în care locuia, scrie Monitorul de Suceava. Pe lângă condițiile insalubre în care stătea bătrâna, în camera sa au fost găsiți 17 câini, majoritatea dintre ei subnutriţi, dar și cranii de animale.

Vinerea trecută, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Maria L., în vârstă de 63 de ani, din satul Dărmăneşti, nu a mai fost văzută de către vecinii săi de o săptămână, fiind posibil să fie decedată, mai scrie sursa citată.

Imagini greu de privit! Găsită la pat, în propria casă, într-o mizerie cruntă, lângă 17 câini. Concubinul știa de starea femeii

Poliţiştii şi personalul medical au pătruns în casă, unde au găsit-o pe femeie aproape inconştientă, întinsă pe un pat, înconjurată de câini, o parte dintre ei subnutriţi. Femeia avea un traumatism cranian şi etilism acut, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

Bătrâna ar avea rude în sat, vecini care i-au mai purtat de grijă, doi nepoţi, dar şi un bărbat care știa de starea sa și care ar fi concubinul ei.

Credit foto: monitorulsv.ro

Familile își plâng morții! Pacienți uciși de bacterii într-un spital din România. Unitatea medicală a fost închisă... Evaluare Națională 2019, clasa a II-a, Limba Română - Scris. Ce subiecte pică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x