Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Medicii nu au putut face nimic pentru ea. Patru copii au rămas orfani

Caz tragic, la Arad. O femeie însărcinată în 28 de săptămâni, mamă a patru copii, depistată pozitiv cu COVID-19, a murit în timp ce era transportată spre spitalul din Timișoara.

Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Medicii nu au putut face nimic pentru ea. Patru copii au rămas orfani

Profimedia

Femeia însărcinată era transportată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Timișoara. Din păcate, pe drum, inima femeii a cedat.

Medicii luseră decizia ca femeia să fie transferată la Timișoara după ce au văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește. Din păcate, pe drum, femeia a făcut un stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să o resusciteze și să-i salveze viața, însă nu au reușit.

Vârsta femeii rămâne necunoscută, însă, potrivit corespondentului Antena 3, aceasta era mama a patru copii. Saturația pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardiorespirator era de 70%, au precizat surse medicale.

Cei de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și cei de la Direcția de Sănătate Publică din Arad s-au sesizat și au început să facă o anchetă în acest moment, împreună.

Cele două instituții vor să vadă dacă este vorba despre o întârziere a medicilor care au luat această decizie de a o transporta pe tânără la Timișoara.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri