Antena Căutare

"Mama, nu mai rezist. Tata îmi dă cu biciul în fiecare zi!" Femeia a venit în țară să-și apere copilul și a fost bătută cu sălbăticie

A plecat la muncă în străinătate pentru că nu mai suporta sărăcia. O femeie din Cernavodă și-a lăsat copiii în grja tatălui și a aflat cutremurată că acesta obișnuiește să-i biciuiască ca măsură de corecția. "Mama, nu mai rezist. Tata îmi dă cu biciul în fiecare zi!, i-a spus unul dintre băieți prin telefon. A venit în țară și a fost bătută și ea de fostul soț până a leșinat. 

A plecat la muncă în străinătate pentru că nu mai suporta sărăcia. O femeie din Cernavodă și-a lăsat copiii în grja tatălui și a aflat cutremurată că acesta obișnuiește să-i biciuiască ca măsură de corecția. "Mama, nu mai rezist. Tata îmi dă cu biciul în fiecare zi!, i-a spus unul dintre băieți prin telefon. A venit în țară și a fost bătută și ea de fostul soț până a leșinat.

Un bărbat care locuiește într-o localitate de lângă Cernavodă, Dumitru A., a fost arestat preventiv la data de 28 mai, după ce a încălcat ordinul de restricție, în sensul că a pătruns în casă peste soția sa și a lovit-o, aceasta leșinând, informează publicația locală replicaonline.ro. Pe 3 iunie s-a judecat apelul în ceea ce privește ordinul de protecție, dar instanța a decis să-l mențină.

Soția lui Dumitru A. a plecat la muncă, în străinătate, în Elveția, de câțiva ani, în acest timp copiii rămânând la el. Femeia a relatat că a avut o viață grea și înainte de a pleca, referindu-se la faptul că era agresată în permanență. Apoi, când a auzit că sunt și copiii bătuți, iar fiul lor minor era biciuit frecvent, ca măsură de corecție, s-a reîntors în țară, a cerut divorțul și apoi i-a cerut bărbatului semnătura pentru a putea lua copiii cu ea. Acesta nu a fost de acord și a început să o agreseze, dovadă stând plângerile de la Secția de Poliție.

"Prin comportamentul său agresiv, rezultat din susținerile concordante ale părților ce se coroborează cu înscrisurile medicale și planșele foto necontestate, pârâtul a insuflat o stare de temere reclamantei, incompatibilă cu relațiile de conviețuire normală între coproprietari. Efectele sunt mai dramatice în condițiile în care părțile își dispută custodia minorului, iar sentimentul de insecuritate este mai acut, starea tensionată fiind generată și de un partaj al bunurilor comune, victime fiind atât reclamanta cât și cei trei minori, prinși fără voia lor în disputele și agresiunile dintre părinții lor”, au expus polițiștii, potrivit sursei citate.

Mircea Băsescu a provocat un accident rutier în Constanța. Medicii au găsit două victime la fața locului... Cine este tânărul care a iscat un scandal monstru într-o școală! Adolescentul și-a ieșit din minți când profesorul i-a a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x