Căutare Live

Vești bune pentru această categorie de români! În ce condiții primesc 1.500 de lei de la Primărie

Se dau bani de la stat. Este vorba de 1.500 de lei, sumă ce poate fi primită de femei, în cazul în care aleg să aducă pe lume un copil. 

Se dau bani de la stat. Este vorba de 1.500 de lei, sumă ce poate fi primită de femei, în cazul în care aleg să aducă pe lume un copil.

Mai exact, autoritățile din Rovinari, județul Gorj, au decis să ia măsuri pentru a spori natalitatea, așa că acordă un stimulent de 1500 de lei femeilor care aduc pe lume un copil. Dacă nasc al doilea copil, însă, ele vor primi 1.000 de lei, iar condiția este ca unul dintre părinți să aibă domiciliul în oraș de cel puțin cinci ani.

”Natalitatea era foarte scăzută și am considerat că odată cu investiția la spital, în Secția de Ginecologie, cu venirea fabricii, cu blocurile ANL, să-i dăm omului un loc de muncă, o casă și un stimulent. Chiar dacă nu e mult, orice e bine primit. Încercăm să-i ținem lângă casă, să-i ajutăm. Acordăm pentru primul copil 1.500 de lei și pentru al doilea 1.000 de lei", a declarat, marți, Robert Filip, primarul orașului Rovinari, potrivit ziare.com.

Ca să beneficieze de această sumă, părinții trebuie să depună o cerere la Compartimentul Alocații și Subvenții din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, în cel mult două luni de la naștere.

Stimulent de 2500 de lei pentru copiii care se vor naște în maternitățile bucureștene și care vor avea un părinte cu domiciliu în Capitală!

Primăria Capitalei acordă, de asemenea, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, un stimulent financiar în valoare de 2.500 de lei pentru copiii nou-născuţi, cu condiţia ca cel puţin unul dintre părinţi să aibă domiciliul sau reşedinţa în Bucureştii, iar copilul să se fi născut într-una dintre maternităţile de pe raza municipiului, conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Un bebeluș a murit în cabinetul medicului de familie din Alba Iulia. Copilul s-a stins în brațele mamei... Doamne, Dumnezeule! Vezi cum a mutilat o femeie falsul medic Matteo Politi! Atenție, imagini needitate!!!...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x