Antena Căutare

Femeile din Arad isi vand parul din cap! O firma de peruci din Ucraina ofera pana la 1.000 de lei

O noua metoda de rotunjit veniturile le scapa de dureri de cap pe doamnele din Arad. Femeile isi vand parul din cap. Nu c-ar fi preturi extraordinare, cel putin la noi, dar si cateva bancnote conteaza. O firma de peruci din Ucraina poate oferi, pentru un kilogram de par, lung de 60 de centimetri si musai nevopsit, chiar si 1.000 de lei

Prima conditie este ca parul sa fie natural si sa aiba cel putin 35 de centimetri. Doamna Albina, o pensionara din Arad, a venit la salon cu doua pungi, hotarata sa-si vanda frumusetea de coada pe care o avea in tinerete. Si atat de greu a renuntat atunci la ea, incat n-a aruncat-o. A pastrat-o in sertar pana mai ieri cand a auzit ca parul ei nevopsit, purtat cu mandrie odinioara, ar putea valora ceva.

Nici sora ei nu si-a atins parul vreodata cu ceva artificial. Cu toate astea, nu indeplineste toate conditiile. Nu are 35 de centimetri. S-a ales, in schimb, cu 50 de lei pentru coada ei din tinerete. O alta aradeanca s-a hotarat pur si simplu. Vrea sa isi tunda parul de 54 de centimetri. “M-am saturat de par lung. Ma doare radacina. Si-am zis ca-l tund. La sot nu prea-i place, dar, asta e, creste in patru ani”, spune tanti Tusa. S-a ales cu 100 de lei.

In realitate, insa, oferta e, cel putin in Romania, cu mult mai mica decat in Germania, acolo unde pentru parul natural se ofera cel putin 500 de euro.

58 de elevi din Aninoasa fac orele intr-un depozit. Institutiile paseaza vina de la una la alta... UPDATE! Dinu Patriciu isi ataca dur sotia in cererea de divort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x