Antena Căutare

Femeile schiaza gratuit de 8 martie

Femeia este sarbatorita intr-un mod aparte astazi, 8 martie 2012. Statiunile montane din Romania au pus la bataie cateva promotii extrem de atractive pentru reprezentantele sexului frumos.

Cele mai importante sunt cele la transportul pe cablu! La Cavnic, toate femeile vor avea acces gratuit la teleschiurile din domeniul schiabil Roata. „Zapada este foarte buna pe toate partiile. Seara va functiona si instalatia de nocturna. Pe langa reducerile la transportul pe cablu, am aplicat o promotie si la cazare. Cei care dorm la noi au o reducere de 10% din pretul initial al camerei", a declarat Cornel Poenar, administratorul domeniului schiabil Roata.

La Sinaia, doamnele si domnisoarele care vor utiliza instalatiile de transport ale celor de la Teleferic Prahova nu vor fi nevoite sa scoata din buzunar nici un leu. Pentru ca operatorul de transport pe cablu detine si instalatiile de la Predeal, femeile vor avea parte de gratuitate si pe Clabucet.

In schimb, la Poiana Brasov si la Busteni nu se anunta nici o promotie menita sa le satisfaca pe schioare, conform jurnalul.ro.

Foto: Travelmuse.com

Fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica, condamnat la cinci ani de inchisoare... Vladan a obtinut adeverinta medicala de la Policlinica MAI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x