Antena Căutare

Fenomen neobișnuit în Bucegi. O perdea de apă a apărut de nicăieri și s-a revărsat asupra stațiunii Azuga

Fenomen spectaculos deasupra Bucegilor. În timpul unei furtuni, o cascadă s-a format între creste. Dintr-un nor întins pe kilometri, turiştii au filmat cum o perdea de apă se revarsă peste staţiunea Azuga.

Fenomen spectaculos deasupra Bucegilor. În timpul unei furtuni, o cascadă s-a format între creste. Dintr-un nor întins pe kilometri, turiştii au filmat cum o perdea de apă se revarsă peste staţiunea Azuga. Toată ziua a fost sub semnul fenomenelor meteo severe. Meteorologii au emis azi peste 30 de avertizări, printre care şi cod roşu.

O cascadă din cer se revarsă în munţi. Este imaginea spectaculoasă surprinsă la prânz, pe vârful Sorica, la 1400 de metri, deasupra oraşului Azuga. Între creste, s-a format un fuior care coboară spre pământ. De fapt, este o coloană de apă.

Norul dens numit "Cumulonimbus" s-a format ca o pălărie deasupra muntelui, spun meteorologii, din cauza curenţilor ascendenţi care îl încarcă pe verticală cu particule de apă. Când se condensează, efectul este asemănător cu cel al unei explozii. Norul se revarsă ca o perdea de apă.

Update: Rezultate Loto 16 iunie 2019: Află numere câștigătoare Loto 6/49 de Rusalii... Biciclete furate în zece secunde. Unele dintre ele costă cât o maşină second hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x