Antena Căutare

Fenomen unic în România! Ce au descoperit oamenii în Delta Dunării

Fenomen surprinzător în România! Oamenii ieșiti să facă plimbări în natură în Delta Dunării au dat peste ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce au descoperit localnicii?

Fenomen surprinzător în România! Oamenii ieșiti să facă plimbări în natură în Delta Dunării au dat peste ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce au descoperit localnicii?

Ape transformate în patinoare, stolurile de raţe şi gâşte zburând prin ceaţă în lumina dimineţii sau şacali şi enoţi furişându-se printre copaci. Este decorul spectaculos pe care îl veţi descoperi în Delta Dunării, în iernile geroase. În lipsa vegetaţiei, turiştii pot vedea peste 100 de păsări şi animale care nu se arată vara.

Sălciile îmbrăcate în dantelă de gheaţă au făcut arcade peste canalele cândva pline de stufăriş. Să nu vă uimească dacă, din mijlocul zăpezii, apare o vidră înfometată. Iarna, Delta este plină de surprize.

În această perioadă, lacul Razim, din Tulcea, este decorul perfect pentru fotografii spectaculoase. Gerul a transformat ţinutul apelor într-un regat de gheaţă.

Pe lângă frumuseţe, locul are şi o istorie aparte. Aici există un sit vechi de 1.500 de ani. Din păcate, fără panouri sau ghid, e greu să nu te rătăceşti printre ruine.

Cresc salariile! Când are loc schimbarea și care sunt românii care primesc bani... Gafă de proporții făcută de Ministrul Culturii în timpul unui discurs despre poetul Mihai Eminescu. Greșeala care a atra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x