Antena Căutare

Fenomene extreme peste România! Meteorologii au făcut anunțul! „Se va întâmpla în următoarele nopți”

Meteorologii refac de urgenţă prognoza meteo! Fenomenele extreme vor lovi România. Directorul Adiministraţiei Naţionale de Meteorologie Florinela Georgescu ne spune ce se va întâmpla cu vremea în perioada următoare!

Meteorologii refac de urgenţă prognoza meteo! Fenomenele extreme vor lovi România! Directorul Adiministraţiei Naţionale de Meteorologie Florinela Georgescu ne spune ce se va întâmpla cu vremea în perioada următoare!

Cei de la Antena Stars au stat de vorbă cu Directorul Adiministraţiei Naţionale de Meteorologie și au aflat astfel cum va fi vremea în perioada următoare, dar și când vin ninsorile!

„Vorbim despre o răcire a vremii, va fi perioada cu cele mai scăzute temperaturi de până acum. Nopțile de sâmbătă, duminică și luni se vor înregistra multe valori scăzute, mai ales în partea de centru și de est.

În zonele depresionare temperaturile pot ajunge chiar și la -15 grade Celsius. Sunt temperaturi firești pentru luna ianuarie, dar senzația de rece va fi amplificată de intensificările vântului.

Reacția soției polițistului pedofil! Femeia a dezvăluit detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce se întâmpla seara când ajungea acasă

Când vin ninsorile?

Mare atenție din acest punct de vedere! Precipitațiile nu vor fi importante din punct de vedere cantitativ. Vor fi precipitații sub formă de ninsori, dar nu semnificative”

Care sunt zonele afectate? Află urmărind clipul video de mai sus!

Bătaia a început la bordul unui avion cu români! Care a fost urmarea incidentului... Accident cumplit. A murit la 27 de ani după ce a fost călcat de trei mașini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x