Antena Căutare

Fermieri din Botosani, in pragul disperarii. O firma le-a vandut tractoare furate din Marea Britanie

E furie si disperare la Botosani. Mai multi fermieri s-au trezit dis de dimineata cu politia la poarta. Iar oamenii legii nu au stat mult pe ganduri. Le-au luat tractoarele pe sus si dusi au fost. Proprietarii utilajelor n-au nicio vina. Singura lor greseala a fost ca au avut incredere in firma de la care le-au cumparat. Firma care ar fi obtinut tractoarele in urma unor furturi din Marea Britanie.

Cand si-au vazut tractoarele remorcate si curtile pline de politisti, fermierii au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare. Unii au incercat cu orice pret sa-si pastreze utilajele.

Rand pe rand insa, 16 tractoare au fost ridicate si duse la politia de frontiera, pentru expertiza. In urma lor, au ramas oameni disperati.

“Cu greu ma abtin sa nu dau si o lacrima pentru ca acest tractor a fost cumparat prin munca cinstita si nu prin gainarii cum au facut altii”, spun oamenii.

Firma din Satu Mare ar fi vandut peste 200 de tractoare furate, catre fermieri din toata tara.

Romania, in topul saraciei in Europa. 17% din romani primesc ajutoare de la UE... Campania "Ajuta animalele din adaposturi" s-a incheiat. Peste 5.000 de caini si pisici vor primi hrana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x