Antena Căutare

Om lângă om în apă şi şezlong lângă şezlong pe plajă, în România, în ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19: ”Să mai lăsăm virusul la o parte că nu e adevărat!”

E festivalul corona-scepticilor la mare. În ziua cu cele mai multe infectări, batem şi recordul sezonului pe litoral: peste 100 de mii de oameni, mai mulţi chiar decât anul trecut. Turiştii sunt concentraţi în staţiunile populare - Eforie Nord, Mamaia, Costineşti şi Vama Veche. Şi pentru că nu cred în virus stau unul lângă altul. 

În ziua cu cei mai mulţi infectaţi, marea pare neîncăpătoare pentru turişti. La Eforie Nord, om lângă om în apă şi şezlong lângă şezlong pe plajă. Până şi bărcile sunt pline.

Singura distanţă de doi metri între şezlonguri este pe culoarul pe unde circulă turiştii, în rest, între şezlonguri este o distanţă de aproximativ jumătate de metru.

Pare că toţi coronascepticii şi-au dat întâlnire la mare.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

”Mie nu prea îmi place să respect distanța, sunt atâtea fete frumoase aici. N-am cum să stau la distanță.”, spune un tânăr.

”Să mai lăsăm virusul la o parte că nu e adevărat.”, spune alt tânăr.

Deşi grupurile mai mari de 6 persoane sunt interzise, aceste tinere au venit din toată ţara să sărbătorească împreună "ziua tehnicienelor de gene".

”Suntem 40, am luat o arie foarte mare de plajă, am aranjat paturile.”, spune ele mândre.

O gravidă din Baia Mare, în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus la o ceremonie religioasă. Femeia a refuzat tratamentul

Chiar şi plajele din Vadu sau Corbu au fost pline. Toţi cei care au fugit de aglomeraţie s-au întâlnit de fapt aici

Numai la Vadu, numărul turiştilor a crescut cu 500 la sută faţă de ceilalţi ani.

O gravidă din Baia Mare, în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus la o ceremonie religioasă. Femeia a ref... Tratamentul pentru coronavirus, mai dur decât chimioterapia. Avertismentul unui medic oncolog: ”Apar primele efecte în 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x