Căutare Live

Fetele dispărute din Caracal, găsite moarte acasă la un mecanic auto. Rămășite umane în locuința bărbatului care le-a luat la ocazie

Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecani auto, care se presupune că a luat la ocazie pe una dintre fete.

Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat-o la ocazie pe una dintre fete. Anchetatorii spun că ar putea fi vorba chiar de cadavrele celor două adolescente.

Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii, notează Antena 3.

Medicii legiști fac deja cercetări la fața locului. Potrivit sursei citate, polițiștii au ajuns deja la mecanicul auto, folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.

Citește și: Alexandra a dispărut de acasă! Fata a urcat în mașina unui necunoscut, iar de atunci nu se mai știe nimic de soarta ei

Două cazuri similare. Fete dispărute după ce au făcut autostopul

În primele informații apărute în presă, era vorba de două dispariţii trase la indigo, ambele în Caracal. O adolescentă de 15 ani e de negăsit de mai bine de 24 de ore, după ce s-ar fi urcat într-o maşină la ocazie. În condiţii similare a dispărut şi o altă elevă, în urmă cu aproape patru luni, într-o localitate învecinată. Şi familiile, şi criminaliştii se tem că cele două au fost răpite.

Alexandra a fost văzută ultima dată miercuri seara, când urca într-o maşină, la ocazie, lângă Caracal, spun surse din poliţie. De acasă ar fi plecat, însă, încă de dimineaţă. De atunci, mama nu mai ştie nimic de ea.

Calendar Bacalaureat Toamnă 2019: Înscrierile celor care au promovat corigențele... Guvernul ar urma să scutească mai mulţi pensionari de impozite. Vizați sunt cei cu venituri mici...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri