Antena Căutare

O fetiță de cinci luni, care a ajuns la spital cu febră 42, a murit! Micuța cântărea doar patru kilograme

O fetiță de doar cinci luni de zile s-a stins din viață, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Totul s-a petrecut sâmbătă noapte, după ce a ajuns la Urgențe în stare gravă, cântărind doar patru kilograme. 

O fetiță de doar cinci luni de zile s-a stins din viață, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Totul s-a petrecut sâmbătă noapte, după ce a ajuns la Urgențe în stare gravă, cântărind doar patru kilograme.

Când a ajuns la spital, micuţa avea febră 42, neobişnuit până şi pentru medici, şi o stare de sănătate alterată, la care se adaugă o greutate corporală foarte mică pentru vârsta ei. Între timp, medicii din Buzău au încercat să-i salveze viața, însă ulterior micuța a suferit un stop cardio-respirator. A fost readusă la viață, însă, la scurt timp, după cel de-al doilea stop, a murit.

Acum, însă, este anchetă la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Deși copilul ar fi suferit de insuficiență hepatică, renală și convulsii din cauza febrei foarte mari, însă cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Micuța provenea dintr-o familie numeroasă, săracă, motiv pentru care Asociația ”Împreună pentru buzoieni” a demarat o campanie de ajutorare a familiei, conform Adevărul.

Cine vrea să sprijine familia în demersurile care vor urma (coşciug, înmormîntare, pomeni), poate dona în conturile Asociaţiei:
Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501 Cont în euro: RO37BTRLEURCRT435773501
Beneficiar: Asociaţia „Împreună pentru buzoieni”
Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18

Profeția înfiorătoare făcută de Maria Ghiorghiu: ”Vă va acoperi 19 ani...”... Lovitură cumplită pentru Cristian Cioacă! Ce se va întâmpla cu fiul lui și al Elodiei? Decizia este definitivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x