Antena Căutare

Fetita aruncata din taxi de mama ei are o noua familie!

Copila pe care chiar mama ei a aruncat-o dintr-un taxi a primit o noua sansa. O sansa la normalite, la copilarie, la fericire, oferita de tata, omul care pana acum cateva luni nici macar nu a stiut de existenta ei, dar a iubit-o din prima clipa in care a zarit-o.

Sunt ei doi si restul lumii. Pentru prima oara, casa lui Ovidiu Bugariu, tatal, a devenit un camin pentru fetita. Un univers al copilariei care sa o ajute sa treaca peste trauma.

Intr-un moment de ratacire, mama a vrut sa o abandoneze. In cel mai crud scenariu posibil, conceput de o minte macinata de boala. Ea a aruncat-o pe copila dintr-un taxi in mers, pe Podul Grant din Capitala.

"Sunt convins ca n-a vrut sa o omoare. E un pas pe care l-a facut. Ea probabil vrea mai mult sa se scape. Nu stiu ce-a fost in mintea ei, cred ca a vrut sa o arunce si sa nu observe nimeni c-a cazut", a spus tatal fetitei, Ovidiu Bugariu.

Ovidiu nu o condamna pe mama. Crede cu tarie ca undeva, in spatele zidului ridicat de afectiunea femeii, mai exista acea parte care timp de doi ani a crescut-o si a iubit-o pe Maia. El a declarat ca ii va permite sa o viziteze pe fetita, imediat cum se va insanatosi. Dar pana atunci, ii va fi si mama si tata. Nici macar nu concepe ca fetita sa creasca alaturi de altcineva.

"Aceasta fetita va fi crescuta de mine, nu de un patron de firma de taximetre, de absolut nimeni. Deci nu mai vreau chestii din astea, cu conferinte de presa, sa-si faca lumea reclama aiurea. Ea si-a gasit tatitcul", spune Ovidiu.

Pentru prima data in ultimele luni, micuta este fericita.

Milioanele de la Loto, "udate" cu lacrimi. Povestea lui George, cel mai bogat somer al tarii... EXCLUSIV! Invata la lumanare, dar sunt premianti la scoala. Povestea unor copii loviti de saracie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x