Căutare Live

Fetiţă aruncată în gol câțiva metri, după ce lanțul leagănului în care se dădea s-a rupt

O zi în parcul de distracţii s-a terminat dramatic pentru o fetiţă de zece ani, din Mureş. Sub ochii celorlaţi copii, dar şi ai părinţilor, a căzut din carusel de la o înălţime de trei metri după ce lanţurie leagănului în care era s-au rupt. În cădere, fata s-a lovit destul de grav în zona gâtului şi a suferit fracturi la ambele picioare. Medicii i-au acordau primul ajutor, direct pe iarbă.

O zi în parcul de distracţii s-a terminat dramatic pentru o fetiţă de zece ani, din Mureş. Sub ochii celorlaţi copii, dar şi ai părinţilor, a căzut din carusel de la o înălţime de trei metri după ce lanţurie leagănului în care era s-au rupt.

În cădere, fata s-a lovit destul de grav în zona gâtului şi a suferit fracturi la ambele picioare. Medicii i-au acordau primul ajutor, direct pe iarbă.

Apoi, fata a fost dusă la spitalul din Târgu Mureş. În tot acest timp, oamenii din jur s-au revoltat pentru lipsa de reacţie a poliţiştilor veniţi să intervină.

România, între caniculă și furtuni. Pe străzile inundate, şoferii au rămas blocaţi în maşini... Panică într-un supermarket din Sfântu Gheorghe. Oamenii au găsit un şarpe lung de un metru care umbla printre lăzile cu ...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri