Antena Căutare

Fetiţă aruncată în gol câțiva metri, după ce lanțul leagănului în care se dădea s-a rupt

O zi în parcul de distracţii s-a terminat dramatic pentru o fetiţă de zece ani, din Mureş. Sub ochii celorlaţi copii, dar şi ai părinţilor, a căzut din carusel de la o înălţime de trei metri după ce lanţurie leagănului în care era s-au rupt. În cădere, fata s-a lovit destul de grav în zona gâtului şi a suferit fracturi la ambele picioare. Medicii i-au acordau primul ajutor, direct pe iarbă.

O zi în parcul de distracţii s-a terminat dramatic pentru o fetiţă de zece ani, din Mureş. Sub ochii celorlaţi copii, dar şi ai părinţilor, a căzut din carusel de la o înălţime de trei metri după ce lanţurie leagănului în care era s-au rupt.

În cădere, fata s-a lovit destul de grav în zona gâtului şi a suferit fracturi la ambele picioare. Medicii i-au acordau primul ajutor, direct pe iarbă.

Apoi, fata a fost dusă la spitalul din Târgu Mureş. În tot acest timp, oamenii din jur s-au revoltat pentru lipsa de reacţie a poliţiştilor veniţi să intervină.

România, între caniculă și furtuni. Pe străzile inundate, şoferii au rămas blocaţi în maşini... Panică într-un supermarket din Sfântu Gheorghe. Oamenii au găsit un şarpe lung de un metru care umbla printre lăzile cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x