Antena Căutare

Fetiță cu autism, ascunsă într-o clasă goală, în timpul unei inspecții! Cazul teribil s-a petrecut în București

O fetiță de doar cinci ani, din București, a fost ascunsă de educatoare, la grădiniță, într-o clasă goală, alături de alți doi copii. Totul pentru că fetița suferă de autism, iar în unitate era inspecție.

O fetiță de doar cinci ani, din București, a fost ascunsă de educatoare, la grădiniță, într-o clasă goală, alături de alți doi copii. Totul pentru că fetița suferă de autism, iar în unitate era inspecție.

Din dorința de a ieși totul perfect la inspecție, educatoarea și directoarea grădiniței din Sectorul 1 al Capitalei au decis să ascundă cei trei copii într-o clasă goală.

Întreaga poveste a fost făcută publică pe Facebook, de mătușa fetiței.

„Tamara are 5 ani, este inteligentă, ştie alfabetul, spune poezii, pictează, vorbeşte engleză, are fantezie. Nu este un copil problemă, nu este agresivă. Tamara merge la terapie, face progrese şi are însoţitor. Deci educatoarea nu trebuie să depună vreun efort în plus. Ca şi alţi copii diagnosticaţi cu TSA, are sindrom hiperkinetic şi probleme de PR, ca să spun aşa”, a scris mătuşa copilei, într-o postare pe Facebook.

Aceasta a precizat că mama fetiței a fost anunțată de educatoare că fetița va fi mutată într-o altă clasă în timpul inspecției.

Mamă: Am înţeles că miercuri merge în altă grupă doar ea?!
Educatoare: Vor mai fi şi alţi copii (2-3 în cazul în care vor fi prezenţi) şi vor sta cu domnişoara Andreea.
Mama: Dar ce se întâmplă? De ce doar ei sunt duşi în altă parte?
Educatoare: Pentru că avem inspecţie.
Mama: Şi ei sunt uscăturile şi trebuie ascunşi? Am înţeles. Nicio etică. Dacă adulţii discriminează copiii, colegii lor au exemplu de urmat. Trist!'.

Ulterior, însă, mătușa fetiței a șters postarea făcută publică, explicând ”că și-a atins scopul și vor fi luate măsuri”.

Gest șocant în Făgăraș! Un bărbat a fost oprit la timp de martori! Ce intenționa să facă... Apar noi detalii în cazul falsului medic de la Spitalul Județean Ilfov! Două femei au depus plângeri penale pe numele Ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x