Fetiță de patru ani, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei. Familia, acuzații grave la adresa educatoarelor: ”Găsesc tot felul de scuze să o pună la colț!”

O fetiță în vârstă de doar patru ani, din Craiova, a fost dată afară de la grădiniță chiar de ziua ei. Micuța, care este mai activă decât colegii ei, este considerată ”copil problemă”.

Fetiță de patru ani, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei

Conform declarațiilor făcute de familia fetei, educatoarele ar fi fost deranjate de energia celei mici.

”De aici, până la a o pune la colţ de fiecare dată, la a o critica, la a-i găsi tot felul de motive ca să o marginalizezi, fără să o apreciezi niciodată, fără să ai un cuvânt frumos, un cuvânt bun, fără să ţi-o apropii, este cale lungă (...) Am sesizat că nepoţica este tristă, că plânge, că nu mai vrea să meargă la această clasă.”, a povestit Ion Gavrilescu, bunicul fetei.

Pe 6 decembrie, însă, cazul a luat o întorsătură dramatică, întrucât micuța, care voia să-și sărbătorească ziua onomastică alături de colegi, nu a fost primită în grădiniță.

”Sucuri, prăjituri, bomboane, să-şi servească colegii. Pur şi simplu le-a luat de mânuţă şi le-a scos din clasă şi le-a trimis acasă, spunând că nu mai au ce căuta la această grădiniţă.”, a mai spus bunicul fetei, potrivit Digi 24.

Acum, familia fetei a făcut plângere la inspectoratul școlar care a început o anchetă.

” Situaţia este în atenţia inspectoratului şcolar. În funcţie de rezultatul anchetei desfăşurate la nivelul unităţii de învăţământ, vor fi luate măsurile ce se impun. Vreau să vă spun în centrul atenţiei noastre va rămâne întotdeauna interesul educaţional al copilului.”, a declarat Nicoleta Lițoiu, inspector ISJ Dolj.

Conducerea grădiniţei a refuzat, deocamdată, să ofere un punct de vedere în acest caz şi spune că aşteaptă rezultatele anchetei deschise de inspectoratul şcolar general.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri