Antena Căutare

Fetiță de șapte ani, împușcată de un polițist din greșeală, în timpul unei urmăriri. În mașină se aflau alți trei copii

O fetiță în vârstă de șapte ani a fost împușcată din greșeală, de un polițist care urmărea un șofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Incidentul a avut loc joi seară, în comuna Poienile de Sub Munte, din Maramureș. 

O fetiță în vârstă de șapte ani a fost împușcată din greșeală, de un polițist care urmărea un șofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Incidentul a avut loc joi seară, în comuna Poienile de Sub Munte, din Maramureș.

Victima, care era pasageră în mașina urmărită, a fost transportată la spital cu o plagă împușcată în picior, starea ei fiind stabilă.

Citește și: Un poliţist român, vedetă pe internet. Agentul dansează pe motocicletă, în timp ce ascultă muzică

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, în timpul unei acţiuni de combatere a infracţiunilor rutiere şi a contrabandei, poliţiştii încercau să oprească, joi seară, o maşină care a fost radiată din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare.

”În autoturism de aflau şoferul şi trei pasageri, un băiat de 16 ani şi două fete de cinci, respectiv şapte ani. Băiatul de 16 ani e prieten cu şoferul şi este unchiul celor două fete”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Citește și: Şase poliţişti români, în premieră într-o misiune de suport operativ în Cehia, în perioada mai - iulie

Poliţiştii au încercat să oprească autoturismul care era neînmatriculat şi, pentru că şoferul în loc să oprească a accelerat, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii.

”Pe timpul urmăririi, şoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, traversând albia Râului Luhei. La scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul, care fusese abandonat într-o zonă din apropiere, parcat lângă o casă. De asemenea, din primele verificări realizate la faţa locului, s-a constatat că, în acea casă, la nişte cunoştinţe, suspectul abandonase 3 minori (2 fetiţe şi 1 băiat), cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani. Una dintre minore (în vârstă de aproximativ 7 ani) prezenta o rană la picior, motiv pentru care poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi au solicitat intervenţia ambulanţei”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Bărbatul care a fugit de poliţişti cu maşina neînmatriculată a fost găsit într-o livadă din zonă şi se află acum în custodia Poliţiei.

În prezent, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Credit foto: vasiledale.ro

O fată de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce a urmat o dietă draconică timp de patru ani! Regimul îi fusese ... Buzău: O maşină a fost luată de viitură; şoferul, care încerca să mute autoturismul din calea apei, s-a salvat în ultimu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x